Hudföryngring med laser i Växjö

Många hudförändringar som pigmentfläckar eller rosacea är i regel helt ofarliga men kan vara kosmetiskt störande. Laserbehandling är både skonsamt och effektivt mot rosacea, pigmentfläckar, solskadad hud och rynkor. Hudföryngring på engelska kallas ofta Skin Rejuvenation, Skin Tightening eller Power Tightening.

Reparera solskadad hud

Vid hudföryngring med laser sänds ofarligt, långvågigt laserljus ned i huden. Långvågigt ljus har djup penetration i huden. Det orsakar värmeutveckling i över- och läderhuden. När det blir tillräckligt varmt, dras kroppens kollagen ihop sig samtidigt som det stimuleras till kollagennybildning. Hudstrukturen och balansen mellan talgproduktion och fuktbevarande förmåga förbättras, porer och små kärl minimeras och pigmenteringen blir jämnare. Huden blir fräschare och gamla solskador repareras!

Dr Tores Skin Glow

Ansiktsbehandling som ger uppfräschning av huden med en kombination av Laser Genesis och AHA-Peeling. Vi jobbar upp en fantastisk lyster, förminskar porer och stimulerar till ökad kollagen i huden. Ansiktsbehandlingen passar för dig som har ljus såväl som mörk hud. Den fungerar även om man relativt nyligen har varit i solen. För bäst effekt bör Dr Tores Skin Glow upprepas 4-8 gånger med 2-6 veckors mellanrum.

Du kan vistas i solen före och efter denna behandling.

Vi erbjuder ett mycket prisvärt behandlingspaket!

Kontakt

För mer information är du välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40

Dr Tores 2D med laser och peeling

En av våra populäraste hudföryngringsbehandlingar är Dr Tores 2D behandling med laser och peeling. Vi behandlar huden med en Nd:YAG-laser och slemhinnorna på insidan av kinderna med en Er:YAG-laser. Då får du uppstramning i 2 plan – 2D. Detta stramar huden och reducerar nasolabialfårorna. Behandlingen är smärtfri. Det känns endast värme i huden. Det sker ingen fjällning efter behandlingen.

Under laserbehandlingen kontrollerar vi hudens temperatur med infraröd temperaturmätare för att säkerställa optimalt resultat. Vi avslutar behandlingen med en peeling. 2D stimulerar till ökad kollagenbildning i hudens olika lager av bindväv, stramar huden, reducerar nasolabialfårorna (rynkorna från näsvingar till mungipor) utan injektion av fillers. Den reducerar hudens porer och ger bättre lyster. Slutresultatet ses först efter 6 – 8 månader.

Vi avslutar behandlingen med en uppfräschande Neostrata AHA peeling.

I Dr Tores 2D ingår även LipLase Light utan extra kostnad.

Här ser ni före och efter bilder på en patient som vi har behandlat med 2D. Lägg märke till skillnaden när det gäller djupet av nasolabialfårorna.

Dr Tores Collagen Boost – Laser, injektionsbehandling och Neostrata peeling

En uppfräschning av huden med en kombination av Laser Genesis, Profhilo och Neostrata AHA-Peeling.
Vi jobbar upp en fantastiskt lyster, förminskar porer och stimulerar till ökad kollagen och fasthet i huden.

Behandlingen passar för dig som har ljus såväl som mörk hud.

En enkel behandling kostar med laser, Profhilo och Neostrata peeling kostar 4 490:-

Förmånligt paketpris finns, 4st laserbehandlingar, 4 st Neostrata AHA peelingar och tre st Profhilo för 11 990:- Då gör du 3 laserbehandlingar, 3 Neostrata AHA peelingar och 2 Profhilo, sedan gör du den fjärde laserbehandlingen, den fjräde AHA peelingen och den tredje Profhilon efter 6 månader.

Därefter rekommenderar vi underhållsbehandling var 6:e månad med en laser och en Profhilo.

Green Genesis/Laser Genesis

Green Genesis/Laser Genesis är en avancerad ansiktsbehandling där vi använder oss av lasrar med två olika våglängder. Green Genesis använder en våglängd där vi kommer åt ytliga kärl, pigmenteringar och rodnad hud. Laser Genesis går på djupet för att stimulera kollagenproduktion. Vi använder den här behandlingen med fördel till Rosacea-patienter eller de med mycket pigmenteringar/solskador.

Tillsammans ger Green Genesis/Laser Genesis en fantastisk hudföryngring som en bonus med lyster, minskade porer, jämn hudton och stimulering av kollagenproduktion. Vi ser också att patienter med hudproblem såsom Keratoris pilaris rubra faceei har fått en betydligt förbättrad hudkvalitet. Gärna i kombination med NeoStrata-produkter som vi rekommenderar till just din hud.

Hos oss avslutas Green Genesis/Laser Genesis behandlingen med en NeoStrata AHA peeling. Detta ger den härliga känslan i huden på direkten.

Vi rekommenderar en behandlingsserie på 4 behandlingar med 3-8 veckors mellanrum (förmånligt paketerbjudande finns), för att sedan underhålla med 1 behandling var sjätte månad.

En spänstig, pigg och fräsch hud kräver såklart regelbunden omvårdnad och kärlek precis som exempelvis tänder och hår. Här hos Dr Tore älskar vi att förbättra och föryngra hud.

Pico Genesis

En mycket populär behandling som börjar med att med hjälp av pico sekunder ”slå sönder” besvärande pigment i huden, ofta orsakade av solen. Här jobbar vi med ett specifikt laserljus som är perfekt för att komma åt pigmenteringar. Efter detta sveper vi över hela ansiktsytan med ett annat laserljus. Med pico sekunder orsakar vi små luftbubblor under huden, vi skadar alltså INTE hudytan.

I dessa luftbubblor kickar vi igång en ny kollagenproduktion och vi blir mer ”stunsiga” i huden. En annan effekt av Pico Lasern är att vi får en förminskning och upprensning av synliga porer, en jämn och homogen hudton och en fantastisk lyster. Vi rekommenderar initialt 4 behandlingar med 3-8 veckors mellanrum (förmånligt paketpris finns).

Du ska skydda huden med solskyddsfaktor 50+ fyra veckor före och två veckor efter denna behandling.

Läs mer om behandlingen på www.picogenesis.com

Så här skrev en nöjd kund som skickade dessa bilder tagna direkt efter behandlingen och så här ser resultatet ut en vecka senare.

”Kolla skillnaden! Jag är så HIMLA nöjd! Tack ska ni ha! 🤩 På efterbilden har jag ingen foundation, bara lite rouge! 😍🙌🏻

Man kan tydligt se hur lasern har fått solfläckarna (Lentigo benigna) att försvinna samt har förbättrad den allmänna hudstrukturen.

Dr Tores Signaturbehandling

2D, Pico Genesis, Neostrata AHA peeling och LipLase Light – all detta får du när du gör Dr Tores Signaturbehandling.

Vi använder olika lasrar och våglängder för att optimera resultatet. En fantastisk behandling för hudföryngring.

Vi stimulerar collagen produktionen i olika nivåer i huden. Vi förbättrar solskador och pigmenteringar som kommer med åren. Pigmentet i huden blir jämnare, porerna förminskas, du får en bättre lyster, en jämnare hudton och en förbättrad hudstruktur.

Första gångerna du behandlas kan du få lite mörka prickar i huden någon veckas tid om du har pigmentfläckar innan du behandlas.

När man har gjort några behandlingar och inte har pigmentfläckar kvar, är det i minimalt med ”Down Time” dvs. du kan snabbt återgå till socialaktiviteter.

Du ska skydda huden med solskyddsfaktor 50+ fyra veckor före och två veckor efter denna behandling.

Första gång du vill göra Dr Tores Signaturbehandling rekommenderar vi att du gör fyra behandlingar efter varandra med en månads mellanrum. Därefter rekommenderar vi en underhållsbehandling varje vår och höst.

Pico MLA

MLA använder vi oss av för att behandla hud med ärr från acne, ärr efter operationer eller lite grövre, grovporig, åldrad hud. Vi använder oss oftast av lasrar med två olika våglängder. Här gör vi ett tillägg till Pico där vi gör små ”luftbubblor” under huden för att skapa en omstrukturering av huden för en smidigare, mjukare hudstruktur. Pigmentet i huden blir jämnare, porerna förminskas, du får en fin lyster, en jämnare hudton och en ”piggare” hud med förbättrad hudstruktur. Behandlingen sätter även igång en kollagenproduktion som bidrar till en hud med mer ”stuns”.

Du ska skydda huden med solskyddsfaktor 50+ fyra veckor före och 2 veckor efter denna behandling.

Vi har ett förmånligt paketpris för 4 behandlingar!

Ytterligare tips vid hudföryngring

Utöver den fina, generella uppfräschningen som hudföryngring med laser ger, kan du förbättra resultatet ytterligare på specifika rynkor med Restylane och Botox samt använda NeoStrata för att skydda och förbättra huden.
 
NeoStrata AHA-peelingar förbättrar hudstrukturen och Restylane Skin Booster injektioner ger volym och återfuktar huden. 

Ring oss vid frågor: 0470-57 10 40

© Växjö Medical Center AB