Kontakta oss

För mer information är du välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40

Hårborttagning, Botox och Restylane i Värnamo

Hudläkare Tore Nilsen 

Bor du i Värnamo och har oönskad hårväxt? Eller kanske oönskade rynkor i ansiktet? Då har du kommit helt rätt. Mindre än timmes bilfärd bort hittar du Växjö Medical Center som kan hjälpa dig med båda delarna. 

Botox 

Önskar du att släta ut huden i pannan, mellan ögonbrynen eller runt ögonen så kan Botox vara något för dig. Botox fungerar som en signalblockerare mellan nerver och muskler. På så sätt hämmas muskelns förmåga att dra sig samman. Med andra ord slappnar muskeln av och rynkan kan slätas ut. Fullgod effekt brukar dröja 3-14 dagar.  

Restylane  

När det kommer till Restylane så kan denna behandling vara lämplig om du önskar att få fylligare läppar eller om du vill släta ut rynkor i resterande delar av ansiktet. Effekten är inte permanent utan behöver upprepas för att få effekt under längre tid. 

Hårborttagning  

När det kommer till hårborttagning använder vi högteknologisk utrustning för att uppnå önskat resultat så smidigt som möjligt. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa människor bli av med oönskad hårväxt. 

Erfarenhet och kompetens 

Vi på Växjö Medical Center har mer än 30 års erfarenhet av skönhetsbehandlingar. Vår hudläkare Dr Tore Nilsen är efterfrågad som föreläsare om skönhetsbehandlingar både i Sverige och utanför landets gränser. Med andra ord har vi gedigen erfarenhet och kompetens så att du som kund kan känna dig bekväm, trygg och säker på vår klinik. 

Om du har funderingar angående en behandling är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss på 0470-57 10 40

© Växjö Medical Center AB