Kontakta oss

För mer information är du välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40

Hårborttagning, Botox och Restylane Oskarshamn

Hudläkare Tore Nilsen 

Har du oönskad hårväxt som du vill bli av med? Eller kanske önskar du en Botox- eller Restylanebehandling och bor i Oskarshamn men inte hittat rätt klinik? Inte alls långt från Oskarshamn hittar du Växjö Medical Center som kan hjälpa dig med alla dessa sakerna.

Hårborttagning 

Vi på Växjö Medical Center kan hjälpa dig att bli av med oönskad hårväxt och givetvis använder vi oss av modern utrustning för att du ska få bästa möjliga resultat. 

Vi kan behandla de flesta hudtyper från ljus till mörk hud tack vare vårt breda utbud av hårlasrar. Vi hittar den bästa lasertypen som passar din hud.

Vi behandlar både kvinnor och män.

Vid byte av kön hjälper vi till med reduktion av hårväxt.

Vi är vana vid att behandla kvinnor som har Polycystisk Ovarial Syndrom (PCO). Vi rekommenderar samtidig hormonbehandling när du har PCO om detta är möjligt för dig utifrån din sjukhistoria. Om det är aktuellt med hormonbehandling eller inte, bör du diskutera med din gynekolog. 

Växjö Medical Center är en hudläkarmottagning. Ansvarig läkare är hudläkare Tore Nilsen, kanske bättre känd som Dr Tore. Han har mångårig erfarenhet i behandling med hudlasrar och populär föredragshållare om laserbehandling av hud i Sverige och utomlands.

Efter en lyckad serie av behandlingar räknar vi med 80–90% reduktion av hårväxten.

Botox  

Förutom att hjälpa med hårborttagning så arbetar vi även med Botox. I åratal har Botox använts inom sjukvården men på senare tid har användningsområdena utökats till skönhet genom att använda Botox för reduktion av ansiktsrynkor. 

Den populäraste rynkan att behandla är rynkan mellan ögonbrynen. Detta område kalls glabella. När man drar ihop musklerna här, ser det ur som om man är arg. Vid upprepade sammandragningar över år blir till slut rynkorna i glabella permanenta. Detta kan man förebygga med Botox behandlingar. Dessutom ser man mera avslappnad ut när man använder Botox i glabella

Vi använder även Botox för att reducera generande svettning, hyperhidros, lindra migrän och tandgnissling (Bruxism).

Restylane och Profhilo

Vi erbjuder behandling med Restylane och Profhilo som är fillers. Restylane och Profhilo är naturliga skönhetsprodukter som kan injiceras i huden för att framkalla struktur och volym, inte minst i läppar och ansikte. 

Om du vill göra större ändringar i ansiktet för att bygga kinder, ändra haka eller profil, så behövs det flera ampuller. Därför har vi gynnsamt prisade paket med flera ampuller Restylane men också Botox. För att veta vilket paket som passar dig bäst bör du ha en konsultation där du berättar vad du vill uppnå.

Vi använder även Profhilo i Dr Tores Collagen Boost behandling. Där kombinerar vi Profhilo, laser och NeoStrata peeling vid ett och samma tillfälle.

För att uppnå bäst resultat bör du satsa på vårt förmånliga paket med fyra laserbehandlingar, fyra peelingar och tre tillfällen med Profhilo.

Säkerhet och trygghet 

Vår hudläkare Dr Tore Nilsen har mångårig erfarenhet i branschen och sätter patientens säkerhet och trygghet främst. När du kommer till Växjö Medical Center vill vi att du ska uppskatta ditt besök, bemötande och resultat. Givetvis använder vi oss av högteknologisk utrustning och sätter alltid dig i centrum. 

Vill du veta mer om våra tjänster så är du varmt välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40. 

© Växjö Medical Center AB