Kontakta oss

För mer information är du välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40

Hårborttagning, Botox och Restylane i Oskarshamn

Hudläkare Tore Nilsen 

Har du oönskad hårväxt som du vill bli av med? Eller kanske önskar du en Botox- eller Restylanebehandling och bor i Oskarshamn men inte hittat rätt klinik? Inte alls långt från Oskarshamn hittar du Växjö Medical Center som kan hjälpa dig med alla dessa sakerna. 

Hårborttagning 

Vi på Växjö Medical Center kan hjälpa dig att bli av med oönskad hårväxt och givetvis använder vi oss av modern utrustning för att du ska få bästa möjliga resultat. 

Botox  

Förutom att hjälpa med hårborttagning så arbetar vi även med Botox. I åratal har Botox använts inom sjukvården men på senare tid har användningsområdena utökats till skönhet genom att använda Botox för reduktion av ansiktsrynkor. 

Restylane 

Vi erbjuder även behandling med Restylane. Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som kan injiceras i huden för att framkalla struktur och volym, inte minst i läppar och ansikte. 

Säkerhet och trygghet 

Vår hudläkare Dr Tore Nilsen har mångårig erfarenhet i branschen och sätter patientens säkerhet och trygghet främst. När du kommer till Växjö Medical Center vill vi att du ska uppskatta ditt besök, bemötande och resultat. Givetvis använder vi oss av högteknologisk utrustning och sätter alltid dig i centrum. 

Vill du veta mer om våra tjänster så är du varmt välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40. 

© Växjö Medical Center AB