Skip to main content
Kontakta oss

För mer information är du välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40

Hårborttagning, Botox och Restylane Karlshamn

Hudläkare Tore Nilsen 

Har du oönskade ansiktsrynkor som du vill reducera eller få bort? Eller är du kanske i behov av hårborttagning? Du har kanske letat efter en klinik i Karlshamn men inte hittat? Då har du kommit helt rätt för båda delarna kan vi på Växjö Medical Center hjälpa dig med. Med andra ord är vi mindre än en timmes bilfärd från Karlshamn.

Hårborttagning 

Vi på Växjö Medical Center kan hjälpa dig att bli av med oönskad hårväxt och givetvis använder vi oss av modern utrustning för att du ska få bästa möjliga resultat. 

Vi har en av Skandinaviens största laserparker på kliniken så vi kan skräddarsy behandlingen för just dig.

Kvinnor och män är både välkomna.

Du behöver inte tänka på vilken laser du ska välja. Vår kunniga och erfarna personal väljer alltid den lasern som är bäst för dig.

Värt att tänka på är att Växjö Medical Center är en hudläkarmottagning. I Sverige kan vem som helst starta en salong för att börja med hårborttagning med laser. I Danmark får permanent hårborttagning med laser endast utföras på hudläkarmottagningar. Där är det lika självklart som om att man går till en tandläkarmottagning om man har problem med tänderna.

Både kvinnor och män är välkomna.

Botox  

Förutom att hjälpa med hårborttagning så arbetar vi även med Botox. I åratal har Botox använts inom sjukvården men på senare tid har användningsområdena utökats till skönhet genom att använda Botox för reduktion av ansiktsrynkor. 

Botox gör att utvalda muskler i ansiktet slappnar av och inte drar ihop huden till rynkor. Det kan vara rynkor som bildas mellan ögonbrynen och gör att man ser arg ut eller muskler runt ögonen som drar ned ögonbrynen och gör att man ser trött ut.

Vi arbetar även med Botox i medicinskt sammanhang. Till exempel kan vi reducera generande svettning, lindra migrän och tandgnissling. Så Botox kan användas till så mycket utöver skönhetsbehandlingar.

Restylane och Profhilo

Vi erbjuder även behandling med Restylane och Profhilo. Restylane och Profhilo är naturliga skönhetsprodukter som innehåller hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i huden och bryts sakta men säkert ned av sig själv.  Restylane och Profhilo injicerar vi varsamt i och under huden där den integreras i vävnaden.

När vi blir äldre förlorar vi volym bland annat i ansiktet. Vi ser äldre och tröttare ut. Restylane och Profhilo hör till gruppen skönhetsprodukter som heter fillers. Det fina med fillers är att man kan fylla på lite där vi behöver. Det kan vara att man önskar få lite mera fyllnad i kinderna eller läpparna. Du kan reducera rynkor eller kanske du endast vill ha en bättre hudstruktur och spänst i huden.  

Vårt syfte är inte att förändra men att återställa huden och ansiktet som det tidigare har varit.

Vår personal hjälper dig med att uppnå dina önskemål.

Har du frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att kontakta oss på 0470-57 10 40