Kontakta oss

För mer information är du välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40

Hårborttagning, Botox och Restylane i Karlshamn

Hudläkare Tore Nilsen 

Har du oönskade ansiktsrynkor som du vill reducera eller få bort? Eller är du kanske i behov av hårborttagning? Du har kanske letat efter en klinik i Karlshamn men inte hittat? Då har du kommit helt rätt för båda delarna kan vi på Växjö Medical Center hjälpa dig med. Med andra ord är vi mindre än en timmes bilfärd från Karlshamn. 

Botox 

Har du oönskade rynkor i pannan, mellan ögonbrynen (glabella) eller runt ögonen så kan Botox vara ett alternativ för dig. Effekten av Botox är inte permanent och valet är självklart ditt om du önskar att bibehålla effekten av behandlingen en längre tid. 

Restylane 

Skulle du däremot ha rynkor i övriga delar av ansiktet så kan Restylane vara ett alternativ. Restylane kan hjälpa just dig att framhäva ansiktets konturer, föryngra huden eller ge fylligare läppar. Precis som med Botox så är effekten av Restylane inte permanent. 

Hårborttagning 

När det kommer till hårborttagning använder vi utrustning som dels är modern för att få önskat resultat men också högteknologisk så att du få en positiv upplevelse av behandlingen. Med andra ord är inte enbart resultatet viktigt för oss utan även hur du upplever ditt besök.  

Har du frågor eller funderingar? Du är varmt välkommen att kontakta oss på 0470-57 10 40

© Växjö Medical Center AB