Kontakta oss

För mer information är du välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40

Hårborttagning, Botox och Restylane  Kalmar

Hudläkare Tore Nilsen 

Har du oönskad hårväxt som du vill bli av med? Eller kanske önskar du en Botox- eller Restylanebehandling och bor i Kalmar men inte hittat rätt klinik? Inte alls långt från Kalmar hittar du Växjö Medical Center som kan hjälpa dig med alla dessa sakerna. 

Hårborttagning 

Vi på Växjö Medical Center kan hjälpa dig att bli av med oönskad hårväxt och givetvis använder vi oss av modern utrustning för att du ska få bästa möjliga resultat. 

Vi kan behandla de flesta hutyper från ljus till mörk hud tack vara vårt breda utbud av hårlasrar. Vi hittar den bästa lasertypen som passar din hud.

Efter en lyckad serie av behandlingar räknar vi med 80-90% reduktion av hårväxten.

Vi ser en ökad intresse hos män för hårborttagning. 
Det mest populära området för hårborttagning hos män är ryggen.
Andra områden som män önskar hårborttagning kan vara ben och armhålor.

Ansvarig läkare för hårlaser enheten är hudläkare Tore Nilsen som har föreläst om hudlasrar vid flera internationella kongresser i världen.

Botox för rynkor, migrän, tandgnissel eller generande svettning

Förutom att hjälpa med hårborttagning så arbetar vi även med Botox. I åratal har Botox använts inom sjukvården men på senare tid har användningsområdena utökats till skönhet genom att använda Botox för reduktion av ansiktsrynkor. 

Egentligen är det inte rynkorna som vi behandlar. Det är musklerna som drar ihop huden och orsakar rynkorna som behandlas. Botox gör att musklerna slappnar av och rynkor som är orsakade av muskelspänningar minskar.

Så när vi behandlar rynkor med Botox reducerar vi både rynkorna och muskelspänningarna.

Effekten sitter i ungefär 3 – 5 månader. Det är inga negativa långtidseffekter av behandlingen.

Man ser mera avslappnad och fräsch ut.

Vi använder även Botox för att reducera generande svettning, hyperhidros, lindra migrän och tandgnissling (Bruxism).

Restylane och Profhilo

Vi erbjuder behandling med Restylane och Profhilo som är fillers. Restylane och Profhilo är naturliga skönhetsprodukter som kan injiceras i huden för att framkalla struktur och volym, inte minst i läppar och ansikte. 

Om du vill göra större ändringar i ansiktet för att bygga kinder, ändra haka eller profil, så behövs det flera ampuller. Därför har vi gynnsamt prisade paket med flera ampuller Restylane men också Botox. För att veta vilket paket som passar dig bäst bör du ha en konsultation där du berättar vad du vill uppnå.

Vi har även kombinationsbehandlingar där vi använder vi oss av fillers, laser och peeling vid ett och samma tillfälle för att stimulera till ökad collagen produktion i huden. Exempel på detta är Dr Tores Collagen Boost.
För optimalt resultat bör man köpa ett behandlingspaket.

Behandlingspaketet består av fyra stycken laserbehandlingar och tre st Profhilo behandlingar. Till att börja med gör du 3 laserbehandlingar och 2 Profhilo behandlingar, sedan gör du den fjärde laserbehandlingen och den tredje Profhilo behandlingen efter 6 månader.

Alla fyra gångerna lägger vi även en Neostrata peeling.  

Säkerhet och trygghet 

Vår hudläkare Dr Tore Nilsen har mångårig erfarenhet i branschen och sätter patientens säkerhet och trygghet främst. När du kommer till Växjö Medical Center vill vi att du ska uppskatta ditt besök, bemötande och resultat. Givetvis använder vi oss av högteknologisk utrustning och sätter alltid dig i centrum. 

Vill du veta mer om våra tjänster så är du varmt välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40. 

© Växjö Medical Center AB