Hårborttagning Karlskrona

Hårborttagning Karlskrona

Inte hittat en bra klinik för hårborttagning i Karlskrona? Då är du hjärtligt välkommen att besöka oss på Växjö Medical Center så ska vi nog kunna hjälpa dig!

Vi arbetar endast med de senaste teknikerna och våra maskiner som används för hårborttagning är marknadens modernaste. Här kan du ta bort generande hårväxt på ovälkomna platser och vi kan erbjuda dig behandling med tre olika lasersorter. Vilken laser du behandlas bäst med för din hårväxt kan vi snabbt se efter en konsultation.
Varför hårborttagning med laser hos oss?

Att välja Växjö Medical Center för att bli av med din generande hårväxt finns det flera anledningar till. Men vanligast är att man tar sig till oss i Växjö för att ens hemstad helt enkelt inte kan erbjuda samma moderna behandlingstekniker som vi kan eftersom en del av vår styrka är att alltid utvärdera och anamma nya rön som kommer inom vårt arbetsområde. Något vi därför kan stoltsera med är att ha modern utrustning och kunskap i den allra senaste laserbehandlingstekniken som marknaden har att erbjuda. Hos oss kan du känna dig trygg med vetskapen om att din hårborttagningsbehandling utförs med hjälp av marknadens allra bästa tekniker och av sjukvårdspersonal med Dr Tore i spetsen som ansvarig hudläkare.

Ta dig hit från Karlskrona.
Till mottagningen i Växjö tar du dig enklast från Karlskrona med bil eller tåg. Kommer du med bil har du möjlighet att parkera bilen på någon av de närliggande parkeringsplatserna i området vid kliniken. Vill du hellre åka kommunalt hit finns både Öresundståget och Krösatågen att välja. Tågstationen i Växjö finns bara ett stenkast bort från Växjö Medical Center vilket gör att det endast tar några minuters promenad från stationen till oss.

På denna länk kan du läsa mera om permanent hårborttagning med laser: Hårborttagning med laser hos dr tore.

För mer information om våra hårborttagningsbehandlingar eller för tidsbokning är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 0470-57 10 40.

Välkommen! 
 Hårborttagning på överläppen med alexandrite laser.