Hårborttagning Kalmar

Hårborttagning Kalmar

Mellan Kalmar och Växjö är det bara en kort resväg. Om du liksom många andra inte känner att du hittat rätt klinik för hårborttagning i Kalmar är du välkommen till oss på Växjö Medical Center!

Till oss tar du dig på cirka en timme. Det är enklast att åka med bil via Riksväg 25. Vill du hellre åka kollektivt finns tåg som passerar sträckan mellan våra städer. Väl i Växjö ligger tågstationen bara några minuters promenadväg från kliniken. Skulle du behöva en vägbeskrivning är du alltid välkommen att slå oss en signal på telefonnummer 0470-57 10 40 – vilket är samma nummer du bokar din tid hos oss på. Men innan du gör detta kanske du funderar på varför du skulle vilja ta dig till oss i Växjö istället för att gå till en lokal klinik som ägnar sig åt hårborttagning i Kalmar?
 

Varför du vill välja Växjö Medical Center

Hos oss på Växjö Medical Center blir du alltid bemött av professionell och kompetent personal. Du kan också känna dig trygg med att vi använder den senaste och mest moderna utrustningen för att utföra alla våra olika behandlingar. Det gör också att vi kan utföra din hårborttagning med hjälp av de allra bästa lasrarna som finns på marknaden. Dr Tore, vår hudläkare med lång erfarenhet i branschen, är alltid ute i världen både för att föreläsa om laser och för att lära sig de senaste teknikerna som han sedan tar med sig hit. Vi har därför även möjlighet att skräddarsy din behandling efter ditt unika behov för att på så vis nå bästa möjliga resultat.

Vårt mål är att du alltid ska lämna vår klinik både glad och nöjd, men framförallt är vårt mål att du ska lämna behandlingen hårfri med tillfredställande resultat – Välkommen!


På denna länk kan du läsa mera om permanent hårborttagning med laser: Hårborttagning med laser hos dr tore.Hårborttagning armhålor med Alexandrite laser.