Kontakta oss

För mer information är du välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40

Hårborttagning, Botox och Restylane i Kristianstad

Hudläkare Tore Nilsen 

Har du letat efter en klinik i Kristianstad som kan hjälpa dig med reducering av rynkor eller kanske hårborttagning? Då har du kommit helt rätt. Mindre än ett par timmar bort finns Växjö Medical Center som kan hjälpa dig med just detta, och mer därtill.  

Hårborttagning 

Om det är hårborttagning som är av intresse så kan vi hjälpa dig med att få bort oönskad hårväxt. Givetvis har vi modern och högteknologisk utrustning så att behandlingen ska vara så smidig som möjligt men också för att uppnå önskat resultat.  

Botox 

Om det är oönskade rynkor som ska behandlas så kan vi erbjuda Botox. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med Botox. För att uppnå långvarig effekt bör denna behandling upprepas med jämna mellanrum. 

Restylane 

Beroende på var rynkorna sitter och vilka resultat som önskas så kan Restylane vara ett alternativ. Restylane används bland annat för att föryngra huden men kan även användas för att ge fylligare läppar. Precis som med Botox har vi lång erfarenhet av att arbeta med Restylane. 

Kompetens och trygghet 

Vi har många års erfarenhet av branschen och vår hudläkare Dr Tore Nilsen ligger i framkant i branschen och har bland annat arbetat med lasrar i över 30 år. För oss är din upplevelse i form av besök, bemötande och resultat oerhört viktigt.  

Varmt välkommen att kontakta oss på 0470-57 10 40 om du har några frågor rörande våra behandlingar. 

© Växjö Medical Center AB