Hårborttagning Jönköping

Hårborttagning Jönköping

Att ta bort generande hårväxt kan vara en generande upplevelse i sig, och därför är det många som väljer att inte genomgå en sådan behandling i sin hemstad. För även om det finns mottagningar för hårborttagning i Jönköping är det många som istället känner sig mer bekväma att gå till en klinik där chansen är mindre att man inte springer rakt in i någon man känner. Att krocka med barnens lärare, kollegan eller klasskompisen när man ska ge sig i kast med att ta bort pinsam hårväxt, som man vanligtvis kanske kämpar med att dölja, är något många vill undvika – och vill få utförd av proffs med modern utrustning.

Välkommen till oss i Växjö!

När du inte vill genomgå en hårborttagning i Jönköping är du alltid välkommen till oss på Växjö Medical Center. Här hos oss, med Dr Tore i spetsen, erbjuder vi en rad olika typer av laserbehandlingar för hårborttagning. Vilken laser som passar bäst för just din hår- och hudtyp kan vi fastställa efter en konsultation.
Vi finns mitt i centrala Växjö med gångavstånd från tågstationen, men lättast tar du dig hit med bil. Din resväg med bil tar omkring en och en halv timme och väl i Växjö finns goda möjligheter att parkera bilen på parkeringsplatser närliggande vår mottagning.

Att tänka på innan din behandling:
För bästa resultat av din hårborttagning rekommenderar vi att du följer alla rekommenderade anvisningar. Vad du till exempel inte ska göra på minst 4 veckor innan din behandling är att sola eftersom solbränd hud kan skadas av lasern. Kom också ihåg att tvätta och raka området som du vill behandla innan du kommer hit. Har du frågor och funderingar rörande hårborttagning och vad som gäller innan din behandling är du alltid välkommen att kontakta oss på 0470-57 10 40 för mer information.  

På denna länk kan du läsa mera om permanent hårborttagning med laser: Hårborttagning med laser hos dr tore.Hårborttagning med laser i armhålorna.