Kontakta oss

För mer information är du välkommen att ringa oss på 0470-57 10 40

Hårborttagning, Botox och Restylane i Halmstad

Hudläkare Tore Nilsen 

Mindre än två timmars bilfärd från Halmstad hittar du Växjö Medical Center. Här erbjuder vi flertalet behandlingar däribland hårborttagning, Botox och Restylane. Om du har sökt efter en klinik i Halmstad för att få hjälp med hårborttagning eller behandling av rynkor men utan att lyckas så har du kommit helt rätt nu. 

Hårborttagning 

Har du oönskad hårväxt? Då är du inte ensam, det är många som känner likadant men du kan vara lugn. Vi har mångårig erfarenhet i branschen och kan hjälpa dig med hårborttagning. Givetvis använder vi modern utrustning som ska göra behandlingen bekväm och ge bästa möjliga effekt.  

Restylane  

Samma sak gäller oönskade ansiktsrynkor. Beroende på var rynkorna sitter och vilket resultat som önskas så kan vi erbjuda både Botox- och Restylanebehandlingar. Restylane används för att ge ansiktet tydligare konturer, mindre rynkor eller för att få fylligare läppar. 

Botox 

När det gäller Botox är den främsta uppgiften att reducera ansiktsrynkor. Effekten är ej permanent och behöver upprepas för att få långvarig verkan. Givetvis har vi lång erfarenhet av att arbeta med såväl Restylane, Botox och hårborttagning. 

Modern, avancerad utrustning och trygghet 

Oavsett vilka behandlingar du väljer att få hos oss så har vi modern utrustning så att resultatet blir fullgott och behandlingen går smidigt till. Detta för att det är viktigt för oss att du känner dig trygg och säker samtidigt som du blir nöjd med resultatet.  

Är du tveksam eller har frågor kan du alltid kontakta oss på 0470-57 10 40 så hjälper vi dig mer än gärna. 

© Växjö Medical Center AB