Hudföryngring med laser

Hudföryngring med laser – reparerar solskadad hud.

Vid hudföryngring med laser sänds ofarligt, långvågigt laserljus ned i huden. Långvågigt ljus har djup penetration i huden. Det orsakar värmeutveckling i över- och läderhuden.  När det blir tillräckligt varmt, dras kroppens kollagen ihop sig samtidigt som det stimuleras till kollagennybildning.

Hudstrukturen och balansen mellan talgproduktion och fuktbevarande förmåga förbättras, porer och små kärl minimeras, pigmenteringen blir jämnare, – huden blir fräschare och gamla solskador repareras!

Hudföryngring på engelska kallas ofta Skin Rejuvenation, Skin Tightening eller Power Tightening.

Fotona 2D hudföryngring.

2D är den populäraste hudföryngringen vi erbjuder. Vi behandlar huden med en Fotona Nd:YAG laser och slemhinnorna på insidan av kinderna med en Er:YAG laser. Då får du uppstramning i 2 plan – 2D.

Detta stramar huden och reducerar nasolabialfårorna. Behandlingen är smärtfri. Det känns endast värme i huden. Det sker ingen fjällning efter behandlingen.

Här ser ni före och efter bilder på en patient som vi har behandlat med 2D. Lägg märke till skillnaden när det gäller djupet av nasolabialfårorna.

Fotona 4D hudföryngring – Fotonas mest avancerade hudföryngringsmetod!

Fotona 4D hudföryngring är en icke-kirurgisk behandling av ansiktshuden och slemhinnorna i munhålan. Med två olika lasrar behandlas 4 olika nivåer i huden.
 
Behandlingen stimulerar till ökad kollagen bildning i hudens olika lager av bindväv, stramar huden, reducerar nasolabialfårorna (rynkorna från näsvingar till mungipor) utan injektion av fillers. Den reducerar hudens porer och ger bättre lyster. Slutresultatet ses först efter 6 – 8 månader.
 
Både under 2D och 4D kontrolleras hudens temperatur med infraröd temperaturmätare för att säkerställa optimalt resultat.

Pico Genesis.

Denna behandling är mångas favorit. 

Vi börjar med att med hjälp av pico sekunder ” slå sönder ”besvärande pigment i huden, ofta orsakade av solen. Här jobbar vi med ett specifikt laserljus som är perfekt för att komma åt pigmenteringar. 

Efter detta sveper vi över hela ansiktsytan med ett annat laserljus. 

Med pico sekunder orsakar vi små luftbubblor under huden, vi skadar alltså INTE hudytan. 

I dessa luftbubblor kickar vi i gång en ny kollagenproduktion och vi blir mer ”stunsiga” i huden. 

En annan effekt av Pico Lasern är att vi får en förminskning och upprensning av synliga porer, en jämn och homogen hudton och en fantastisk lyster. 

Vi rekommenderar initialt 4 behandlingar med 3-8 veckors mellanrum (förmånligt paketpris finns).

Vi är i dagsläget ensamma i Sverige med att kunna erbjuda Pico Genesis. 

Kan med fördel kombineras med andra laserbehandlingar och även AHA peeling i tillägg. 

Det vi eftersträvar är alltid en pigg hud med “glow”.

Rådgör gärna med vår personal så skräddarsyr vi rätt behandling för dig. 

Läs gärna mera om behandlingen på http://www.picogenesis.com/Home –

Så här skrev en nöjd kund som skickade dessa bilder tagna direkt efter behandlingen och så här ser resultatet ut en vecka senare.

“Kolla skillnaden! Jag är så HIMLA nöjd! Tack ska ni ha! 🤩 På efterbilden har jag ingen foundation, bara lite rouge! 😍🙌🏻

Man kan tydligt se hur lasern har fått solfläckarna (Lentigo benigna) att försvinna samt har förbättrad den allmänna hudstrukturen.

Vanliga frågor

Hur många behandlingar behövs?

För både 2D och 4D rekommenderar vi fyra behandlingar med en månads mellanrum (2-6 veckor).
Sedan underhållsbehandling 2 ggr per år.

Vem passar bäst för 2D och 4D behandlingar?

Bäst uppstramande effekt ses från tidig 40 års ålder upp till 55 – 60 dvs. när man just har börjat märka att huden börjar bli lite slapp.

Vi har förmånliga paketpriser för 4 behandlingar med 2D och 4D!

Läs även vår blogg och se bilder på Anda när hon gör 4D behandling:
https://hudforyngring.blogspot.se/2016/02/hudforyngring-med-4d-laser.html

Vad ska jag tänkta på innan behandlingen?

När det gäller 2D kan du sola båda före och efter behandlingen.
 
Innan 4D eller Pico Genesis bör du inte sola eller använda brun utan sol två veckor innan och en vecka efter behandlingen. Om det är sol ute bör du skydda dig med faktor 30 eller 50.

Ytterligare tips vid hudföryngring.

Utöver den fina, generella uppfräschningen som hudföryngring med laser ger, kan du förbättra resultatet ytterligare på specifika rynkor med Restylane och Botox samt använda NeoStrata för att skydda och förbättra huden.
 
NeoStrata AHA-peelingar förbättrar hudstrukturen och Restylane Skin Booster injektioner ger volym och återfuktar huden. 

Ring oss vid frågor: 0470-57 10 40

© Växjö Medical Center AB